ABACE, Bătăile inimii românești ❤️

Crearea unei platforme de cooperare în domeniul artei, culturii, industriei și activității economice între Iran și România.

Obiectivele forumului

Asociația Culturală Iraniano-Română se angajează în discursul intercultural prin expunerea programelor acestui forum. Subiectele comune sunt literatura, muzica, arhitectura, arheologia, istoria și așa mai departe.

Acest forum are ca scop cooperarea cu artiști iranieni în domeniile și activitățile menționate mai sus, pentru a crea o platformă pentru dezvoltarea domeniilor culturale.

Domeniul de activitate al forumului

Departamentul de cultură și arte

Scopul creării acestui domeniu este schimbul de informații culturale și artistice între cele două țări mari și bogate: Iran și România.

Departamentul de limbi străine

Departamentul de limbi străine este destinat predării limbii române persoanelor care doresc să emigreze în România.

Departamentul de muzică

Muzica tradițională și modernă din România și Iran este una dintre cele mai bogate muzici de pe piața muzicală mondială.

Departamentul de economie

Un alt obiectiv al nostru este de a introduce economia și cultura economică a României, precum și schimburile economice.

Conferințe

Asociația noastră are capacitatea de a susține conferințe și concerte importante în diverse domenii din România.

Studiază în România

Forumul nostru lucrează în domeniul studiilor și primirea de burse, precum și imigrația prin intermediul aceastora.

Turismul românesc

Una dintre activitățile în care ne specializăm pentru voi în intermediul asociației de Abache din România este turismul.

news

Știri

Tot alături de noi veți descoperi atât știrile zilnice ale României, cât și știrile zilnice ale forumului.

Introducerea României

România este situată în sud-estul Europei, iar capitala sa este la București. Vecinii României sunt Ungaria, Serbia, Moldova, Ucraina și Bulgaria. România se află la o distanță geografică scurtă față de Iran. Cu o suprafață de 234.400 de kilometri pătrați, România este a noua cea mai mare țară din Uniunea Europeană și a șaptea cea mai populată țară din Uniunea Europeană în ceea ce privește populația, cu aproximativ 19 milioane de locuitori. . A aderat la NATO în 2004 și la Uniunea Europeană în 2007.

Departamentul de cultură și arte

Arta și cultura au fost întotdeauna o parte integrantă a națiunilor iraniene și române. Arta și cultura au fost întotdeauna o parte integrantă a națiunilor iraniene și române. În cadrul departamentului de cultură și arte intenționăm să arătăm lumii destinațiile culturale și artistice frumoase și civilizate ale acestor două țări. Pentru mai multe informații în acest domeniu puteți consulta pagina departamentului de cultură și arte.

Departamentul de limbi străine

Pentru a trăi într-o țară trebuie să vorbești fluent limba țării respective. Într-adevăr, puteți folosi limba engleză pentru a trăi în România. dar în această țară veți avea cu siguranță nevoie de limba română. Am înființat departamentul de limbi străine pentru ca voi să învățați bine limba română. Pentru mai multe informații și detalii puteți consulta departamentul de limbi străine.

Departamentul de muzică

Muzica este unul dintre elementele inseparabile ale culturii și artei națiunii române. Iranienii sunt, de asemenea, una dintre națiunile cărora le pasă foarte mult de muzică. Muzica este un simbol al culturii ambelor țări. Noi, cei de la asociația ABACE, desfășurăm activități în acest domeniu. Puteți contacta departamentul de muzică pentru mai multe informații în acest domeniu.

Departamentul de economie

Poate că unul dintre simbolurile puterii din lumea de astăzi este economia unei țări. Dar cât de multe știi despre economia românească? Avem mult potențial în departamentul economic al asociației ABACE. Activitatea economică este o altă activitate a forumului. Pentru mai multe informații vizitați pagina departamentului.

دپارتمان اقتصادی

Serviciile noastre

Prin intermediul forumului ABACE oferim diverse servicii pentru iranieni care trăiesc în România.

Conferințe

Alte servicii pe care le oferim sunt organizarea unor conferințe în România. Aceste conferințe pot fi organizate de asociația ABACE pentru diferite activități. Pentru mai multe informații consultați pagina conferinței din secțiunea servicii.

Studiați în România

Puteți aplica pentru studii universitare în România cu ajutorul directorului nostru. Datorită experienței noastre în domeniul educației colaborăm cu multe universități de prestigiu din România. Puteți aplica pentru învățământul universitar în România cu ajutorul nostru.

Studiază în Românian
گردشگری رومانی

Turismul românesc

România este una dintre cele mai frumoase țări. Suntem activi și în domeniul turismului din România. Puteți aplica și pentru servicii turistice în România prin intermediul forumului ABACE.

Forumul cultural și educațional ABACE

Scroll to Top
Scroll to Top